Beursblog: krachtige eindsprint Nasdaq in slechte beursmaand | Financieel | Telegraaf.nl

2022-04-21 06:30:45 By : Ms. Kelly Yu

Op Wall Street krijgt de stevige herstelbeweging eind vorige week op maandag een mooi vervolg. Vooral Nasdaq knalt daarbij omhoog. Over de gehele maand beleeft de techbeurs de slechtste maand sinds maart 2020. Beleggers in de VS duiken onder meer op Beyond Meat.

De Amsterdamse beurs heeft op de laatste handelsdag in januari een sterke herstelrit ingezet na de malaise in de voorbije week. Op maandbasis laat de hoofdgraadmeter een bedrukt beeld zien als gevolg van de flink opgelaaide rentevrees. Bij de hoofdfondsen trekken op maandag vooral techfondsen de kar. Just Eat Takeaway valt ook in de smaak.

Verschijnt het beursblog hieronder niet, klik dan hier.

Elke ochtend het belangrijkste financiële nieuws.

Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

In deze update bespreken Wilson Boldewijn en verslaggever Jordi Versteegden het laatste nieuws uit de entertainmentwereld. Deze week over Danny de Munk, die uitgebreid reageert op beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag aan zijn adres. Verder hervat Glennis Grace deze week haar optredens na d...

Poetin zou zijn grote offensief in de Donbas zijn begonnen. Defensiespecialist Rob de Wijk is bij Op1 verbaasd dat de Russische president de aanval al heeft geopend.

Het liefdesexperiment in Married at first Sight is inmiddels bijna afgelopen. Met nog maar drie afleveringen te gaan, neemt Karlijn Bernoster met Eva van Riet de balans op. Ook bespreken zij een ongemakkelijk moment tussen Astleigh en zijn schoonzus Bo, in een lingeriewinkel... Married at first Sigh...

Het Oekraïense Azov-bataljon heeft beelden verspreid van een Russisch militair konvooi dat in een hinderlaag gelokt zou worden.

Het is tegen de wet om te frauderen, dat weet iedereen. En om fraude op te sporen, dient er gecontroleerd te worden op een correcte gang van zaken. Dat klinkt logisch, maar die controles hebben, meer dan eens, een averechts effect. De vraag van vandaag is hoe dit, psychologisch gezien, te verklaren ...

De Amerikaanse overheid gaat miljarden dollars uittrekken om onrendabele kerncentrales langer in dienst te houden.

Titanenstrijd nadert deze beursweek op Wall Street. Pakt de suffe oude technologie van computerreus ’Big Blue’ IBM of telecomgigant ’Ma Bell’ AT&T terrein terug op populaire maar wiebelige vernieuwers als Netflix en Tesla?

De recente ontwikkelingen in de Oekraïne zijn in toenemende mate zorgwekkend, schrijft Oane Jansen.

In de Verenigde Staten zorgt noodweer voor de nodige schade. Onder meer in de staten Arkansas en South Carolina filmen mensen de enorme hagelbuien.

De Amerikaanse president Biden zet met wetgeving een streep door zogenoemde ’spookgeweren’, in elkaar geknutselde vuurwapens. Daarmee laait de discussie weer op over het gevaar van allerlei soorten zelfbouwwapens door criminelen of terroristen. Hoe zit het met 3D-geprinte pistolen, freesbankrevolver...

6-Pack Sloggi Men Go ABC Natural

Lifa Garden Luxe Hangende Parasol XXL

6-Pack Sloggi Men Go ABC Natural

Lifa Garden Luxe Hangende Parasol XXL